Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Comunitat de Madrid en venta!

Per Josep Gonzàlez

La meva font d’informació de preferència, el diari Público,publicava fa uns dies una notícia en portada referent a la venta de molts serveis de la Comunitat de Madrid. És el cas, per exemple, de la televisió TeleMadrid, la qual era influenciada per els alts càrrecs del Partit Popular. El problema ja no passa simplement per la cadena de televisió, ara, la presidenta de la Comunitat de Madrid comença a vendre gran part del sistema sanitari amb la finalitat de privatitzar-lo. Amb aquests diners, el més normal fora introduir beques o ajuts a les persones que de debò ho necessiten. Però, llògicament, el govern del Partit Popular no pot malgastar els diners amb aquestes coses!

Les conseqüències més directes d’aquest problema són, per exemple, l’índex de persones per llit als hospitals de la Comunitat de Madrid, el més alt a tota Europa (283 persones per llit quan a Espanya i Catalunya està al voltant dels 250). Un altre dels problemes és els pobres discapacitats que esperen uns ajuts que no arriben. La llei aprovada fa uns mesos els hi hauria de permetre però la Comunitat de Madrid no els hi dóna.

Tot aquest escàndol passa, mentre arreu del món s’està fent el contrari, nacionalitzar tots els serveis. Sembla que a Madrid no hi ha crisis...