Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

dimarts, 14 d’octubre del 2008

El conyàs del 12 d'Octubre

Per Nacho Mulà

Vaja, vaja... Sembla que el nostre
apreciadíssim president del Partit Popular ja n'ha tornat a deixar anar una de les seves.

Efectivament senyors, dels creadors de 'la conspiració de l'11-M', 'ETA es una gran nación' i altres títols que no deixen indiferent a ningú arriba: 'El conyàs del 12 d'Octubre'. I és que Mariano Rajoy ja ha tornat a fer-ne de les seves.

Increïble, però cert. L'etern defensor del catolicisme i la pàtria espanyola (sí, el mateix que l'any passat va gravar un vídeo on sortia ell fent una crida a la participació de tots els espanyols en la jornada de la Hispanitat) ha tornat a ficar la pota. Tot va ser mentre aquest mantenia una conversa amb Javier Arenas amb el micròfon encès quan va deixar anar la frase apoteòsica que dues hores més tard arrassaria a tots els diaris, televisions, ràdios i mitjans de comunicació: 'Mañana tengo el coñazo del desfile... En fin, un plan apasionante'.

Per apassionant tenim el numeret que s'acaba de muntar el propi Mariano Rajoy que, sense saber-ho, s'acaba de ficar dins d'un bon merder. Però bé... No és d'estranyar, o és que hi ha algún polític que faci bé la seva feina actualment?