Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

divendres, 10 d’octubre del 2008

M'han fet polític


Per Adrià Martí

Sense cap iniciativa pròpia, m'han fet delegat de la meva classe, de cop i volta m'he convertit en un petit polític, molt petit, però polític.
Però ara que hi penso, ara hauré de fer un discurs d'investidura ? Hauré de convocar referèndums ? Hauré de fer discursos, comparèixer davant de moltes persones i molts micròfons ? Tindré una oposició ?
Hauré de prometre coses ? Però el que em preocupa més es si hauré de fer un estatut de la classe o hauré de demanar un finançament al conjunt de les salles ? Criticaran el meu català ? Durarà el meu càrrec més de 4 anys ? M'hauré de saber l'himne de La Salle o el cant de la classe ?
Hauré de definir-me com a anarquista, conservador, ecologista, comunista, socialista o entre tot el reguitzell de noms ? Hauré de dir frases mítiques com.. "Tinc una alumne i aquesta es la que mueve mis sentimientos i mi corazón.." o "Apoyaré..", ostres, ostres espero que els nous mesos que dura el meu càrrec passi el més lleu possible i no tingui més feina que el cas d'un robatori d'un bolí despistat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb tu, amics i germans... xD A empollar-te la cançó delegat.

Anònim ha dit...

Mira això i comença a ampollar

http://es.youtube.com/watch?v=2dC22fCauj0

Apa Adrià!

@-Borràs!

Ignasi ha dit...

tindras una oposico socialanarkocomunista ;) xD

Anònim ha dit...

els politics son la versio cutre dels delegats de classe (i o dic amb l'ordre correcte)