Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

dimarts, 18 de novembre del 2008

EL PODEMOS I EL YES, WE CAN

EL PODEMOS I EL YES, WE CAN


Enguany estem assistint a dos grans eslògans publicitaris més forts fets fins ara, el poderós PODEMOS promocionant la selecció espanyola a l’ Eurocopa i el commovedor i internacional Yes, we can dit pel president electa dels EE.UU,Obama.


La veritat és que lingüísticament volen dir el mateix : podem! Però a part d’això tenen alguna semblança més ?


El podemos ideat per la televisió espanyola Cuatro, volia animar i engrandir la fúria i la passió per la seva estimada selecció espanyola, que va culminar amb l’execució de l’europeu i això va vessar tota l’aigua del got i varem tenir podemos des del 4-1 amb Ucraïna que, com cada any ja ens pensem que ens mengem el món, fins a mesos després del triomf a la final on les teles encara vivint d’entrevistes, records, programes especials,...

Va ser molt dur la veritat.


Després tenim el Yes, we can. Frase del candidat demòcrata a la presidència dels EEUU que animava a tots els electors a votar a favor seu, a canvi d’unes propostes innovadores, com retirar les tropes, pal·liar la crisi, lluita contra el canvi climàtic, i tot un seguit de reformes que no deixen de sorprendre, després de la dura etapa “GeorgeBushiana.” Han estat més de 11 mesos per saber quina persona presidiria, però efectivament a tornat a triomfà el podem, en anglès Yes, we can amb castellà Podemos, és un fet ven curiós, en el primer cas Espanya de futbol guanya alguna cosa de prestigi, cosa ja rar. I en la segona, l’afroamericà Obama, és el primer president d’aquesta raça que amb una aclaparadora victòria promet unes idees molt il·lustrades.


És el verb poder present d’indicatiu el talismà amic dels canvis ?


Qui serà el pròxim que apostarà per aquest talismà ?I

si és algun polític que no està ben assenyat ?

Ai ai ai, agafem-nos fort, que el terratrèmol podemos, el podem patir ven aviat...